LPT Construction använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse på vår webbplats. Genom att acceptera bekräftar du att du samtycker till vår användning av kakor.

Vanliga frågor

Hur länge blir jag av med vatten och avlopp?

Ca. 6 till 8 veckor.

Låter och dammar det mycket?

Under tiden som rivningsarbetena pågår kommer det att damma och låta mycket. Detta är oundvikligt då kakel och betong ska bort för att frilägga rören.

Hur sköter man hygienen?

Det kommer att antingen att finnas duschbodar eller så byggs det i fastigheten. Dessa kommer att inredas med wc-stol, tvättställ och dusch.

Hur går låsning av lägenheterna till?

Ett provisoriskt låssystem kommer att installeras under entreprenadtiden. När arbetena är avklarade återmonteras ert befintliga låssystemet.

Kan man bo kvar?

Det kommer att gå att bo kvar under tiden som arbetena pågår men det kommer att vara en ganska jobbig period med damm och höga ljudnivåer.

Husdjur?

Under tiden som arbetena pågår i fastigheten så tycker vi att man inte ska ha några husdjur i fastigheten då dom oftast är mera ljud känsligare än oss människor.

Kan jag göra extra beställningar i samband med arbetena?

Det kommer att finnas möjlighet att beställa utöver den standard som är upphandlad tex annat kakel, klinkers, blandare och badrumsporslin. Kanske vill man beställa ett nytt kök eller nya elinstallationer i lägenheten i samband med stambytet.