LPT Construction använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse på vår webbplats. Genom att acceptera bekräftar du att du samtycker till vår användning av kakor.

Kontorsombyggnader

Från ett opraktiskt kontor till en funktionell arbetsplats. Vi utför kontorsombyggnader där vi försöker skapa en miljö som kan skapa bättre förutsättningar för din verksamhet samt de anställda.

Det moderna kontoret ska vara lika mycket en inspirerande arbetsmiljö som en strategisk möjlighet och resurs och det har vi alltid i åtanke när vi utför ombyggnaden. Vi hjälper till med kontorsombyggnader både inför en flytt som i lokaler där verksamheten redan är i full gång. Detaljerad planering i tid och rum minimerar störningarna under ombyggnaden och vi är flexibla vad gäller att arbeta kvällar och helger. Allt för att ombyggnaden ska vara så smidig och komfortabel som möjligt och inte stoppa er produktion.

Det är på kontoret, i samvaro med kollegorna, som de goda idéerna föds och lojaliteten med företaget stärks. Det förstår vi vikten av och lägger mycket fokus på att få färdigt allting i tid under ombyggnationen. Vi arbetar hellre över än att leverera försent. Låt oss hjälpa dig skapa en inspirerande arbetsplats.

Har du en idé och vill samarbeta med oss?
Hör av dig till Christoffer.
christoffer.jegendal@lpt-construction.se
+46 733 - 80 83 20