LPT Construction använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse på vår webbplats. Genom att acceptera bekräftar du att du samtycker till vår användning av kakor.

Takomläggning

Vädrets makter och tidens tand går hårt åt yttertak med risk för att de börjar läcka. Då rinner också kostnaderna snabbt iväg. Vi rycker ut innan taket läcker in.

Förr eller senare behöver alla tak en grundlig takomläggning. Vi är vana vid att lägga om tegel- och plåttak på allt från enskilda fastigheter till hela bostadskvarter och stora industrifastigheter. Genom att låta oss utföra en grundlig takomläggning där alla moment ingår slipper du oförutsedda kostnader och försening av projektet.

För oss är planering viktigt för att samverkan mellan de olika yrkesgrupperna skall gå så smidigt som möjligt. Valet av tak beror på tycke och smak och att det passar fastighetens typ och ålder. Men också på underhållsbehovet och den förväntade livslängden. Vi hjälper dig hitta rätt och levererar en helhetslösning och vinsten för dig blir ett ökat värde på fastigheten.

Har du en idé och vill samarbeta med oss?
Hör av dig till Christoffer.
christoffer.jegendal@lpt-construction.se
+46 733 - 80 83 20