LPT Construction använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse på vår webbplats. Genom att acceptera bekräftar du att du samtycker till vår användning av kakor.

Stambyte

Slipp läckande vattenledningar, sönderrostade rörstammar och stora fuktskador genom att göra att ett stambyte – innan det är försent.

Livslängden för rörsystem, rörstammar och tätskikt i en fastighet är begränsad och när tiden är till ända tar fukten över och orsakar skador som blir dyrare ju längre ett stambyte dröjer. Stambyte gör att ni byter upp er till en mer bekymmersfri framtid.

I en stambytt fastighet fungerar dessutom rörsystemen bättre och mer energieffektivt. Det blir färre stopp och kostnaden för underhåll blir betydligt lägre. Genom noggrann planering, effektivt genomförande och ett bra samarbete med alla berörda tryggar vi att jobbet görs så snabbt och störningsfritt som möjligt. De boende kan bo kvar i lägenheten under stambytet och vi arrangerar provisoriska toaletter och duschar. Vi är flexibla och kan arbeta under kvällar eller helger – allt för att det ska bli så komfortabelt som möjligt för er.

Vill de boende behålla badrumsinredningen kan de markera det de vill behålla, resten byts ut mot mer modern och hållbar apparatur. De boende har dessutom möjlighet att önska inredning och design. Hos oss är det endast branschreglerna som sätter spärrarna. Och plånboken förstås. Vi försöker att undvika löpande priser och sätter fasta priser så långt det går för att ni som kund skall ha bästa möjliga överblick av projektkostnaden.

Förväxla inte stambyte med stamrenovering, relining, då avloppsrören renoveras. Som erfarna experter på att förebygga vattenskador vet vi att ett traditionellt stambyte där vattenledningar, avloppsrör och fuktskydd verkligen byts, är långsiktigt lönsammare.

Har du en idé och vill samarbeta med oss?
Hör av dig till Peter.
peter.eriksson@lpt-construction.se
+46 705 - 83 69 06